Podniebna podróż kulinarna

Airport Hotel Okęcie to wiele możliwości pod jednym dachem – miejsce tworzone z rozwagą, gdzie harmonijnie łączymy wszystkie obszary istotne dla komfortowego pobytu oraz  realizacji najbardziej wymagających projektów. Do użytku Gości oddajemy rozbudowany hotel i nową jakość w gastronomii: Restaurację Polską i Mirage, Aviator Bar & Lounge, Czekolada Café, w których tworzymy na miarę aranżacje i rozwiązania.
Kuchnia prowadzona przez  znanego z wysokich wymagań Szefa Jarosława Podstolskiego zgromadziła utalentowanych kucharzy młodego pokolenia, którzy kultywując najlepszą tradycję mistrza, wplatają do menu wyraziste kulinarne wątki świata. Rozwijamy autorskie podejście zarówno w zakresie gastronomii, jak i cukiernictwa, by powracającym do nas Gościom za każdym razem zaproponować nowe, atrakcyjne pozycje.
Niezawodny zespół zapewnia znakomitą oprawę kulinarną różnorodnych okoliczności – biznesowych i prywatnych, na miejscu i u Klienta. Proponujemy szereg form podkreślenia wagi uroczystości: dopasowane do sytuacji dania, artystyczne torty i personalizowane smakołyki. W oparciu o nasze flagowe produkty organizujemy warsztaty kulinarne i czekoladowe.
 
Dewizą kuchni Airport Hotel Okęcie jest własna produkcja i świeżo przygotowane dania. Najważniejsza jest jakość produktów i zmysłowy wymiar potraw.
~ Jarosław Podstolski, Szef Kuchni
 
 

+48 22 456 80 09
pon. - nd. 12:00 - 23:00

+48 22 456 80 09
pon. - nd. 8:00 - 20:00

+48 22 456 80 09
pon. - nd. 18:00 - 04:00

+48 22 456 80 09
pon. - nd. 12:00 - 22:30
Śniadania
pon. - nd. 6:00 - 10:30

+48 22 456 80 09
pon. - nd 12:00 - 23.00

Airport Hotel Okecie Gastronomia
Airport Hotel Okecie Gastronomia
Airport Hotel Okecie Gastronomia