2018:
Michał Iwaniuk 7. cukiernikiem świata na World Chocolate Masters Paryż 2018 – FUTUROPOLIS: rzeźba, ciastko take-away, deser dnia
Guest Review Awards 2018 Booking.com - nagroda przyznawa Hotelom najwyżej ocenianym przez Gości, recenzujących Hotel na portalu Booking.com
2017:
- Złoty Widelec dla Restauracji Polskiej w konkursie Warszawa od kuchni, VI edycja, 2017 – Smaki Warszawy | Warszawska Izba Przedsiębiorców
- Bestseller Roku 2016 – Mobile | Expedia
- Zwycięstwo Michała Iwaniuka w pre-eliminacjach do World Chocolate Masters Paryż 2018 – FUTUROPOLIS: rzeźba, ciastko take-away, deser dnia
2016:
- Nagroda „Bociana Białego” za wkład w kulinarny rozwój i promocję produktów ekologicznych dla Marcina Suchenka, z-cy szefa kuchni Airport Hotel Okęcie | wyróżnienie Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych „Polska Ekologia”
- Wpisanie Restauracji Polskiej do przewodnika Gault & Millau Polska 2016; charakterystyka: kuchnia polska / elegancka |Gault & Millau
- Certyfikat Partnera Honorowego Stowarzyszenia Konsultantów Ślubnych i Wedding Show na rok 2017 | Polskie Stowarzyszenie Konsultantów Ślubnych, Wedding Show – Agnieszka Hyży
- Best Pastry Chef 2016 dla zespołu Michał Iwaniuk i Ewa Rządkowska za polski deser regionalny | autorskie Mistrzostwa Cukiernicze Best Pastry Chef pod patronatem Tomasza Dekera
- Super Star Award w konkursie Hotel Brand Awards 2016 – wyróżnienie w kategorii „City Business” | Profitroom, Międzynarodowe Targi Poznańskie
- Sweets & Coffee Awards 2016 – I miejsce i tytuł najlepszej cukierni działającej indywidualnie | BROG Marketing
- Master Challenge – II miejsce dla Michała Iwaniuka za deser w kategorii „Zielona Budka Master Challenge Ostróda 2016” | Centrum Targowo-Konferencyjne EXPO Mazury S.A. w Ostródzie, patronat: Zielona Budka Sp. z o.o., Oerlemans, Gastro Magic, Fundacja Klubu Szefów Kuchni
- Certyfikat Jakości TripAdvisor 2016 | TripAdvisor Inc.
2015:
- Best Hotel Award w ogólnopolskiej kategorii „Przy lotnisku” | portal Rezerwuje.pl
- nominacja Top Hotel w kategorii „By the Airport”
- Elżbieta Nitsze najlepszym Dyrektorem Generalnym w Hotelach Niezależnych 2015 | Hotelarz, Horwath HTL
2014:
- 2014/2015 Top Rated Hotel | Hotel Info
- Wyróżnienie dla Restauracji Polskiej i statuetka „Złotego Widelca” w konkursie „Warszawa od Kuchni” | Warszawska Izba Przedsiębiorców
- Superwiktoria | Znak Jakości Przedsiębiorców
- Ambasador Dobrego Stylu za ponadczasową elegancję i propagowanie dobrego stylu
- Top Quality Hotel | HRS.com
2012:
- Nominacja Hotel Roku 2012 w kategorii „Biznes” | HRS.pl
2010:
- Top Hotel w kategorii „By the Airport”
2009:
- Top Hotel w kategorii „By the Airport”
2008:
- Top Hotel w kategorii „By the Airport”