Odkryj zaskakujące kompozycje kulinarne Szefów Kuchni Airport Hotel Okęcie i posmakuj kulinarnych specjałów z różnych stron świata.
Poza zimnym i gorącym bufetem czekają również stacje live cooking - do każdego dania podchodzimy indywidualnie, a nasi kucharze mają zawsze do dyspozycji dodatki takie
jak warzywa sezonowe, wiele rodzajów sosów, oliw oraz przypraw.
Ucztę smaków dopełni szeroki wybór ciast, słodkich pieczyw oraz owocowych kompozycji.
W ofercie:
- Pyszne dania Szefów Kuchni: przekąski i sałatki, zupy, mięsa i ryby, także pozycje wegetariańskie; wszystko w formie obfitych bufetów
- Stacje Live Cooking: pieczony antrykot w kruszonym pieprzu i świeżych ziołach z sosem pieczeniowym oraz kompozycje z jaj i słodkie naleśniki i gofry z kolorowymi dodatkami
- W meny specjalne propozycje dla najmłodszych
- Nielimitowane wino musujące oraz wybór soków owocowych aromatyczne kawy i herbaty
Dzieci poniżej 6 roku życia korzystają z bufetu bezpłatnie. Dla dzieci w wieku 7 - 12 lat proponujemy zniżkę 50%.
Sprawdź menu >>>
Termin: 01.01.2018, w godzinach: 11:00 -15:00
Restauracja Mirage, poziom 0, Airport Hotel Okęcie
CENA: 159 PLN
Rezerwacja stolika:
dariusz.jarzebowski@airporthotel.pl
tel. kom.: +48 667 656 928