Czekolada Café atelier deserów doskonałych

Atelier deserów doskonałych i urocza kawiarnia, w której słodycz nieustannie przecina się z wyrazistą nutą czekolady Barry Callebaut. Miejsce idealne o każdej porze dnia na kawę, spotkanie biznesowe, imprezę integracyjną lub przyjęcie rodzinne. Choć króluje tu kawa, czekolada i nowatorskie, wyrabiane na miejscu ciasta i desery, serwujemy tu także pożywne przekąski, śniadania i koktajle.

Słodki
catering

75
osób

Nowoczesne
cukiernictwo

Najwyższej jakości
surowce

Nasza cukiernia, zrodzona z szacunku do polskich produktów i tradycyjnych smaków, stanowi fuzję profesjonalizmu i nowoczesności. W hotelowym atelier deserów doskonałych z pasją artysty tworzymy dzieła sztuki – cząstki słodyczy otulone najlepszą czekoladą.

Michał Iwaniuk Mistrz Czekolady

Zniewalające torty, ciasta i desery
Zniewalające torty, ciasta i desery

Zaskakujące smaki

Te oryginalne smakołyki przesuwają granice słodyczy w niespodziewane rejony. Charakteryzuje je lekkość pomysłów i fokus na spójność. Różnicę czynią autorskie detale, a oferowane kompozycje są czymś więcej niż sumą najlepszych składników.

Wśród nich – słynna czekolada Barry Callebaut. Właśnie tej belgijskiej czekolady używamy do produkcji pralin i deserów. Odznacza się ona głębokim aromatem i jedwabistą konsystencją.

Zniewalające torty, ciasta i desery

Bazując na pasji i doświadczeniu Mistrza Czekolady Michała Iwaniuka, zespół cukierników przygotowuje zniewalające zmysły torty, ciasta i desery. Ręcznie wyrabiane praliny i trufle potrafią odzwierciedlić ważne dla naszych Klientów intencje, a także podkreślić znaczenie chwil.

Czekolada Café pulsuje kreacją. Z gablot cukierni, jak barwne klejnoty, kuszą słodkie dzieła. Niewiarygodnie piękne. Aż trudno uwierzyć, że można je zjeść do ostatniego okruszka.

Zniewalające torty, ciasta i desery
Zniewalające torty, ciasta i desery

Nasza cukiernia, zrodzona z szacunku do polskich produktów i tradycyjnych smaków, stanowi fuzję profesjonalizmu i nowoczesności. W hotelowym atelier deserów doskonałych z pasją artysty tworzymy dzieła sztuki – cząstki słodyczy otulone najlepszą czekoladą.

Michał Iwaniuk Mistrz Czekolady

Zniewalające torty, ciasta i desery

Zniewalające torty, ciasta i desery

Bazując na pasji i doświadczeniu Mistrza Czekolady Michała Iwaniuka, zespół cukierników przygotowuje zniewalające zmysły torty, ciasta i desery. Ręcznie wyrabiane praliny i trufle potrafią odzwierciedlić ważne dla naszych Klientów intencje, a także podkreślić znaczenie chwil.

Czekolada Café pulsuje kreacją. Z gablot cukierni, jak barwne klejnoty, kuszą słodkie dzieła. Niewiarygodnie piękne. Aż trudno uwierzyć, że można je zjeść do ostatniego okruszka.

Zniewalające torty, ciasta i desery
Zniewalające torty, ciasta i desery

Zaskakujące smaki

Te oryginalne smakołyki przesuwają granice słodyczy w niespodziewane rejony. Charakteryzuje je lekkość pomysłów i fokus na spójność. Różnicę czynią autorskie detale, a oferowane kompozycje są czymś więcej niż sumą najlepszych składników.

Wśród nich – słynna czekolada Barry Callebaut. Właśnie tej belgijskiej czekolady używamy do produkcji pralin i deserów. Odznacza się ona głębokim aromatem i jedwabistą konsystencją.

Zniewalające torty, ciasta i desery

Najlepsza cukiernia w Warszawie

Najlepsza cukiernia w Warszawie

Zaskakujące smaki i przełamywanie tradycji industrialną kreacją znalazły rzeszę wielbicieli i uznanie profesjonalistów.

W 2016 roku Michał Iwaniuk ustalił dla Czekolada Café pozycję wiodącej cukierni warszawskiej. Wraz z zespołem zdobył główne nagrody w prestiżowych konkursach: Best Pastry Chef 2016 oraz Sweets & Coffe Awards 2016.

nasze nagrody

sweets&coffee awards 2017

sweets&coffee awards 2017

I miejsce i tytuł najlepszej cukierni działającej indywidualnie | BROG Marketing

best pastry chef next

best pastry chef next

Dla zespołu Michał Iwaniuk i Ewa Rządkowska za polski deser regionalny | autorskie Mistrzostwa Cukiernicze Best Pastry Chef pod patronatem Tomasza Dekera

World Chocolate Masters Paryż 2018

World Chocolate Masters Paryż 2018

Zwycięstwo Michała Iwaniuka w pre-eliminacjach do World Chocolate Masters Paryż 2018 – FUTUROPOLIS: rzeźba, ciastko take-away, deser dnia

Wyroby Czekolada Café Słodkie dzieła sztuki na Twoim talerzu

Trufle i praliny

Trufle i praliny

Nietypowe połączenia smaków zamknięte w ręcznie wykonanych truflach lub pralinach z mlecznej, wytrawnej lub białej czekolady.

Praliny personalizowane

Praliny personalizowane

Wybierz swoje ulubione smaki, a my otulimy je białą czekoladą, na którą naniesiemy wybrany przez Ciebie wzór.

Musy i desery

Musy i desery

Wyrafinowane formy i zaskakujące smaki deserów Czekolada Café to doskonałe uzupełnienie słodkiej oferty cateringowej.

Ciasta i wypieki

Ciasta i wypieki

Suma najlepszych składników oraz pasja cukierników Czekolada Café sprawia, że nawet w tradycyjnych wypiekach odkryjesz smak na nowo.

Fontanny czekoladowe

Fontanny czekoladowe

Najwyższej jakości prawdziwa czekolada Barry Callebaut w formie fontanny gwarantuje słodki sukces każdego spotkania.

Rzeźby czekoladowe

Rzeźby czekoladowe

Tort lub rzeźba z logotypem firmowym, symboliką, w kształcie budowli czy produktu. Z przyjemnością zrealizujemy nawet najbardziej nietypowe pomysły.

Słodki catering

Słodki catering

Słodkie bufety i przerwy kawowe - doskonałe na szkolenia, konferencje i spotkania biznesowe; idealne na każdą okoliczność.

Wyjątkowy tort weselny

Wyjątkowy tort weselny

Autorskie detale, perfekcja wykonania oraz głębia smaku - smakołyki Czekolada Café przesuwają granice słodyczy w niespodziewane rejony.

Nowoczesne cukiernictwo

Nowoczesne cukiernictwo

Największe objawienie tego zestawienia (…) jeśli chodzi o tzw. nowoczesne cukiernictwo, to mamy w mieście prawdziwego króla w swojej kategorii (…) są bezwzględnym numerem jeden w Warszawie!

Krytyka Kulinarna
Małe dzieła sztuki

Małe dzieła sztuki

Te małe dzieła sztuki cukierniczej nie pochodzą z paryskiej pâtisserie Pierre Herme .... to ciastka z warszawskiej cukierni Czekolada Cafe. Gratulacje, to naprawdę małe, smaczne cudeńka światowej klasy!

Sweet Orange
Mistrzostwo

Mistrzostwo

Te wszystkie ciastka, praliny i inne słodkości to mistrzostwo ze względów wizualnych i smakowych! Są zrobione z wyjątkowych produktów, bo Michał przykłada do tego ogromną wagę! Używa niesamowitych czekolad marki Callebaut (…) Niebo! Po prostu niebo!

Plate of yoy
Słodki adres na mapie

Słodki adres na mapie

Drogie desery z form, przyciągające wzrok jaskrawą kolorystyką, zamszowym lub wręcz przeciwnie – idealnie błyszczącym wykończeniem cisną na usta jedno fundamentalne pytanie: a co ze smakiem? Wszystko zaczyna się od dobrej jakości składników (…). Nie ma cos się jednak czarować – jemy desery nie dla ich zdrowotnych właściwości, ale przyjemności. Jeśli i Wam się to zdarza, to warto zajrzeć pod nowo odkryty przez nas adres na słodkiej mapie Warszawy: Czekolada Cafe.

*PYZA*
Niepowtarzalna kawiarnia

Niepowtarzalna kawiarnia

Czekolada Cafe w czterogwiazdkowym Hotelu Airport Okęcie to miejsce w Warszawie, gdzie można takie dzieła sztuki skosztować. To niepowtarzalna kawiarnia i cukiernia oferująca ręcznie robione praliny i trufle, oryginalne desery, torty artystyczne i inne słodkie wypieki. Do produkcji używane są najwyższej jakości czekolady Callebaut oraz świeże, naturalne produkty. A nad wszystkim czuwa mistrz cukiernictwa Michał Iwaniuk. To spod jego ręki wychodzą prawdziwe słodkie perełki.

~Ale Meksyk
najwyższa jakość

najwyższa jakość

Koniecznie wybierzcie się do Czekolada Cafe w Airport Hotel Okęcie, a oszalejecie, serio, bo Czekolada Café to niepowtarzalna kawiarnia i cukiernia oferująca ręcznie robione praliny i trufle, oryginalne desery, torty artystyczne i inne słodkie wypieki. Do produkcji używają najwyższej jakości czekolady Callebaut oraz świeżych, naturalnych produktów. Prócz słodkości w Czekolada Café znajdziecie także sycące przekąski, drugie śniadania, koktajle i napoje. To idealne miejsce zarówno na spotkanie biznesowe, imprezę integracyjną jak i lunch.

Odczarujgary

menu czekolada café

Pokaż na mapie
Newsletter
Bądź zawsze na bieżąco z najnowszymi promocjami i wydarzeniami!
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij