Restauracja Mirage Doskonałe śniadania, lunche i kolacje

Centralnie usytuowana Restauracja Mirage przez cały dzień tętni życiem i fascynuje – bogactwem oferty, oprawą posiłków i sprawnością obsługi. Tutaj podawane są nasze osławione bufety, pożywne śniadania, lunche i kolacje.

300
osób

Kuchnia międzynarodowa

Nowatorska kuchnia

Live
cooking

Produkty
EKO

Przyjazna dla vegan

To DOBRE MIEJSCE! Uczyliśmy tu DOBREGO ŻYCIA! Dziękujemy za serce i jakość przyjęcia!

Jacek Santorski psycholog, psychoterapeuta, wydawca

Znakomici kucharze
Znakomici kucharze

Najlepsze składniki

Wykorzystujemy wysokiej jakości produkty, także ekologiczne, wspieramy produkcję regionalną, poszerzając w kuchni gamę produktów „domowych”. Sami wędzimy mięsa i ryby, wypiekamy chleb i ciasta. Dodatkiem do śniadań są: oryginalne Sery Korycińskie i zagrodowe, miód ekologiczny, domowe dżemy i konfitury. 

Wielkim powodzeniem cieszą się wypiekane na miejscu amerykańskie gofry, włoskie ravioli, sushi maki, meksykańskie tortille i wiele innych propozycji Szefa podawanych bezpośrednio ze stacji live-cooking.

Znakomici kucharze

Znakomici kucharze na bieżąco komponują dania przy stacjach live cooking w obecności Gości, uwzględniając indywidualne preferencje i smak.

Oferta à la carte z propozycją wybornych dań kuchni międzynarodowej przyciąga zarówno Gości hotelu, jak i mieszkańców Warszawy.

Znakomici kucharze
Znakomici kucharze

Godziny otwarcia:

Pon. - Nd.:
06:00 - 22:30

Śniadania:
06:00 - 10:30

Lunche i kolacje:
12:00 - 22:30


T:+48 22 456 80 37

Budynek A+B, poziom 0

To DOBRE MIEJSCE! Uczyliśmy tu DOBREGO ŻYCIA! Dziękujemy za serce i jakość przyjęcia!

Jacek Santorski psycholog, psychoterapeuta, wydawca

Znakomici kucharze

Znakomici kucharze

Znakomici kucharze na bieżąco komponują dania przy stacjach live cooking w obecności Gości, uwzględniając indywidualne preferencje i smak.

Oferta à la carte z propozycją wybornych dań kuchni międzynarodowej przyciąga zarówno Gości hotelu, jak i mieszkańców Warszawy.

Znakomici kucharze
Znakomici kucharze

Najlepsze składniki

Wykorzystujemy wysokiej jakości produkty, także ekologiczne, wspieramy produkcję regionalną, poszerzając w kuchni gamę produktów „domowych”. Sami wędzimy mięsa i ryby, wypiekamy chleb i ciasta. Dodatkiem do śniadań są: oryginalne Sery Korycińskie i zagrodowe, miód ekologiczny, domowe dżemy i konfitury. 

Wielkim powodzeniem cieszą się wypiekane na miejscu amerykańskie gofry, włoskie ravioli, sushi maki, meksykańskie tortille i wiele innych propozycji Szefa podawanych bezpośrednio ze stacji live-cooking.

Znakomici kucharze

Godziny otwarcia:

Pon. - Nd.:
06:00 - 22:30

Śniadania:
06:00 - 10:30

Lunche i kolacje:
12:00 - 22:30


T:+48 22 456 80 37

Budynek A+B, poziom 0

Potrawy świąteczne w ofercie na wynos

Potrawy świąteczne w ofercie na wynos

Zasmakuj się w potrawach Mistrzów Kuchni Airport Hotel Okęcie.

Proponujemy Państwu tradycyjne polskie specjały przygotowane przez naszych Szefów Kuchni – Jarosława Podstolskiego, Marcina Suchenka i Sebastiana Kornackiego.
Dania z klasą, skomponowane ze składników najwyższej jakości, to pierwszy krok do udanej i pysznej Wielkanocy. 

Zamówienia: dariusz.jarzebowski@airporthotel.pl
tel.: +48 667 656 928

Pyszne jedzenie

Pyszne jedzenie

Polecam serdecznie - jedzenie pyszne , pokoje piękne i czyste. Dwa tyg wcześniej byłam w tym hotelu na szkoleniu i tak strasznie mi sie spodobało, ze na weekend majowy wróciliśmy ... bardzo jestem zadowolona, hotel wart swojej ceny. Polecam

Monika C Facebook
Profesjonalna obsługa

Profesjonalna obsługa

Wczoraj mieliśmy imprezę firmową Forever Living Products Poland. To co mnie miło zaskoczyło to zorganizowanie przerwy kawowej. Było nas kilkaset osób a nie było mega kolejek. Brawo! Do zobaczenia ponownie

Piotr W Facebook

menu restauracji

Pokaż na mapie
Newsletter
Bądź zawsze na bieżąco z najnowszymi promocjami i wydarzeniami!
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij