Kuchnia Mistrzów ZMYSŁOWY WYMIAR POTRAW

Harmonijnie łączymy wszystko, co może mieć znaczenie dla przyjemnego pobytu i realizacji wysublimowanych projektów. Do przygotowywanych przez nas potraw przywiązujemy wielką wagę, dlatego nasza kuchnia jest dziełem stale doskonalonym przez Szefów, a dania, które trafiają na stół, można chłonąć wszystkimi zmysłami. Korzystamy z najlepszych, sprawdzonych produktów i na każdy sezon przygotowujemy nowe propozycje na bazie tego, co najlepszego ma aktualnie do zaoferowania natura. Adaptujemy te zasady zarówno w kuchni wytrawnej, jak i naszej zjawiskowej cukierni.

 

Nowatorska kuchnia

Live
cooking

Nowoczesne
cukiernictwo

Tradycyjna kuchnia polska

Produkty
EKO

Przyjazna dla wegan

Dewizą kuchni Airport Hotel Okęcie jest własna produkcja i świeżo przygotowane dania. Najważniejsza jest jakość produktów i zmysłowy wymiar potraw. 

Jarek Podstolski Szef Kuchni

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN
MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN

PRESTIŻOWE WYRÓŻNIENIA

Największą nagrodą jest dla nas zadowolenie Gości oraz pochwały i komplementy, które nam przekazują. Jednocześnie doceniamy wyróżnienia i tytuły określające pozycję Airport Hotel Okęcie w środowisku biznesowym. Jesteśmy laureatem wielu nagród.

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN

Kuchnia prowadzona przez znanego z wysokich wymagań szefa Jarosława Podstolskiego zgromadziła wielu utalentowanych kucharzy młodego pokolenia. Kultywując najlepszą tradycję mistrza, wplatają oni do menu wyraziste kulinarne wątki świata. Autorskie podejście rozwijamy zarówno w zakresie gastronomii, jak i cukiernictwa.

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN
MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN

Dewizą kuchni Airport Hotel Okęcie jest własna produkcja i świeżo przygotowane dania. Najważniejsza jest jakość produktów i zmysłowy wymiar potraw. 

Jarek Podstolski Szef Kuchni

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN

Kuchnia prowadzona przez znanego z wysokich wymagań szefa Jarosława Podstolskiego zgromadziła wielu utalentowanych kucharzy młodego pokolenia. Kultywując najlepszą tradycję mistrza, wplatają oni do menu wyraziste kulinarne wątki świata. Autorskie podejście rozwijamy zarówno w zakresie gastronomii, jak i cukiernictwa.

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN
MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN

PRESTIŻOWE WYRÓŻNIENIA

Największą nagrodą jest dla nas zadowolenie Gości oraz pochwały i komplementy, które nam przekazują. Jednocześnie doceniamy wyróżnienia i tytuły określające pozycję Airport Hotel Okęcie w środowisku biznesowym. Jesteśmy laureatem wielu nagród.

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN

Nasi mistrzowie

Jarek Podstolski

Jarek Podstolski

Szef Kuchni

Jarek Podstolski

Szef Kuchni

Ukształtował swój profil i wysokie standardy pracy, gotując dla gości w środowiskach międzynarodowych i dyplomatycznych, a także uczestnicząc w licznych projektach pokazowych promujących kuchnię polską za granicą. Specjalista kuchni francuskiej i żydowskiej.
Marcin Suchenek

Marcin Suchenek

Szef Kreatywny

Marcin Suchenek

Szef Kreatywny

Promuje kuchnię prowadzoną w zgodzie z naturą i tradycją. Rozwinął ofertę hotelu o polskie produkty regionalne i ekologiczne, a także mięsa i ryby wędzone w hotelowej wędzarni. Wielokrotnie promował polską kuchnię oraz produkty ekologiczne na świecie.
Sebastian Kornacki

Sebastian Kornacki

Szef Kuchni à la carte

Sebastian Kornacki

Szef Kuchni à la carte

Chętnie dzieli się doświadczeniem, prowadząc warsztaty, seminaria i degustacje z żywności certyfikowanej i ekologicznej. Wielokrotnie reprezentował polską kuchnię na świecie. Pasjonat kuchni azjatyckiej – szczególnie japońskiej i tajskiej.
Michał Iwaniuk

Michał Iwaniuk

Szef Cukierni | Pastry Chef

Michał Iwaniuk

Szef Cukierni | Pastry Chef

Laureat polskich eliminacji do World Chocolate Masters Paris 2018. Zwycięzca Best Pastry Chef - ambitny, pracowity i niezwykle uzdolniony. Przełamując standardy, w krótkim czasie znalazł się w czołówce europejskiej za jakość, nieoczywiste rozwiązania, smak i styl.
Jarek Podstolski

Jarek Podstolski

Szef Kuchni

Jarek Podstolski

Szef Kuchni

Ukształtował swój profil i wysokie standardy pracy, gotując dla gości w środowiskach międzynarodowych i dyplomatycznych, a także uczestnicząc w licznych projektach pokazowych promujących kuchnię polską za granicą. Specjalista kuchni francuskiej i żydowskiej.
Marcin Suchenek

Marcin Suchenek

Szef Kreatywny

Marcin Suchenek

Szef Kreatywny

Promuje kuchnię prowadzoną w zgodzie z naturą i tradycją. Rozwinął ofertę hotelu o polskie produkty regionalne i ekologiczne, a także mięsa i ryby wędzone w hotelowej wędzarni. Wielokrotnie promował polską kuchnię oraz produkty ekologiczne na świecie.
Sebastian Kornacki

Sebastian Kornacki

Szef Kuchni à la carte

Sebastian Kornacki

Szef Kuchni à la carte

Chętnie dzieli się doświadczeniem, prowadząc warsztaty, seminaria i degustacje z żywności certyfikowanej i ekologicznej. Wielokrotnie reprezentował polską kuchnię na świecie. Pasjonat kuchni azjatyckiej – szczególnie japońskiej i tajskiej.
Michał Iwaniuk

Michał Iwaniuk

Szef Cukierni | Pastry Chef

Michał Iwaniuk

Szef Cukierni | Pastry Chef

Laureat polskich eliminacji do World Chocolate Masters Paris 2018. Zwycięzca Best Pastry Chef - ambitny, pracowity i niezwykle uzdolniony. Przełamując standardy, w krótkim czasie znalazł się w czołówce europejskiej za jakość, nieoczywiste rozwiązania, smak i styl.

Potrawy świąteczne w ofercie na wynos

Potrawy świąteczne w ofercie na wynos

Zasmakuj się w potrawach Mistrzów Kuchni Airport Hotel Okęcie.

Proponujemy Państwu tradycyjne polskie specjały przygotowane przez naszych Szefów Kuchni – Jarosława Podstolskiego, Marcina Suchenka i Sebastiana Kornackiego.
Dania z klasą, skomponowane ze składników najwyższej jakości, to pierwszy krok do udanej i pysznego Bożego Narodzenia. 

Zamówienia: dariusz.jarzebowski@airporthotel.pl
tel.: +48 667 656 928

Pokaż na mapie
Newsletter
Bądź zawsze na bieżąco z najnowszymi promocjami i wydarzeniami!
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij