Kuchnia Mistrzów ZMYSŁOWY WYMIAR POTRAW

Harmonijnie łączymy wszystko, co może mieć znaczenie dla przyjemnego pobytu i realizacji wysublimowanych projektów. Uważamy, że jedzenie jest ważne, dlatego nasza kuchnia jest dziełem stale doskonalonym przez szefów, a dania, które trafiają na stół, można chłonąć wszystkimi zmysłami. Korzystamy z najlepszych, sprawdzonych produktów i na każdy sezon przygotowujemy nowe propozycje na bazie tego, co najlepszego ma aktualnie do zaoferowania natura. Adaptujemy te zasady zarówno w kuchni wytrawnej, jak i naszej zjawiskowej cukierni.

 

Nowatorska kuchnia

Live
cooking

Nowoczesne
cukiernictwo

Tradycyjna kuchnia polska

Produkty
EKO

Przyjazna dla vegan

Dewizą kuchni Airport Hotel Okęcie jest własna produkcja i świeżo przygotowane dania. Najważniejsza jest jakość produktów i zmysłowy wymiar potraw. 

Jarek Podstolski Szef Kuchni

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN
MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN

PRESTIŻOWE WYRÓŻNIENIA

Największą nagrodą jest dla nas zadowolenie Gości oraz pochwały i komplementy, które nam przekazują. Jednocześnie doceniamy wyróżnienia i tytuły określające pozycję Airport Hotel Okęcie w środowisku biznesowym. Jesteśmy laureatem wielu nagród.

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN

Kuchnia prowadzona przez znanego z wysokich wymagań szefa Jarosława Podstolskiego zgromadziła wielu utalentowanych kucharzy młodego pokolenia. Kultywując najlepszą tradycję mistrza, wplatają oni do menu wyraziste kulinarne wątki świata. Autorskie podejście rozwijamy zarówno w zakresie gastronomii, jak i cukiernictwa.

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN
MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN

Dewizą kuchni Airport Hotel Okęcie jest własna produkcja i świeżo przygotowane dania. Najważniejsza jest jakość produktów i zmysłowy wymiar potraw. 

Jarek Podstolski Szef Kuchni

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN

Kuchnia prowadzona przez znanego z wysokich wymagań szefa Jarosława Podstolskiego zgromadziła wielu utalentowanych kucharzy młodego pokolenia. Kultywując najlepszą tradycję mistrza, wplatają oni do menu wyraziste kulinarne wątki świata. Autorskie podejście rozwijamy zarówno w zakresie gastronomii, jak i cukiernictwa.

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN
MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN

PRESTIŻOWE WYRÓŻNIENIA

Największą nagrodą jest dla nas zadowolenie Gości oraz pochwały i komplementy, które nam przekazują. Jednocześnie doceniamy wyróżnienia i tytuły określające pozycję Airport Hotel Okęcie w środowisku biznesowym. Jesteśmy laureatem wielu nagród.

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN

Nasi mistrzowie

Jarek Podstolski

Jarek Podstolski

Szef Kuchni

Jarek Podstolski

Szef Kuchni

Ukształtował swój profil i wysokie standardy pracy, gotując dla gości w środowiskach międzynarodowych i dyplomatycznych, a także uczestnicząc w licznych projektach pokazowych promujących kuchnię polską za granicą. Specjalista kuchni francuskiej i żydowskiej.
Marcin Suchenek

Marcin Suchenek

Szef Kreatywny

Marcin Suchenek

Szef Kreatywny

Promuje kuchnię prowadzoną w zgodzie z naturą i tradycją. Rozwinął ofertę hotelu o polskie produkty regionalne i ekologiczne, a także mięsa i ryby wędzone w hotelowej wędzarni. Wielokrotnie promował polską kuchnię oraz produkty ekologiczne na świecie.
Sebastian Kornacki

Sebastian Kornacki

Szef Kuchni a’la carte

Sebastian Kornacki

Szef Kuchni a’la carte

Chętnie dzieli się doświadczeniem, prowadząc warsztaty, seminaria i degustacje z żywności certyfikowanej i ekologicznej. Wielokrotnie reprezentował polską kuchnię na świecie. Pasjonat kuchni azjatyckiej – szczególnie japońskiej i tajskiej.
Michał Iwaniuk

Michał Iwaniuk

Szef Cukierni | Pastry Chef

Michał Iwaniuk

Szef Cukierni | Pastry Chef

Laureat polskich eliminacji do World Chocolate Masters Paris 2018. Zwycięzca Best Pastry Chef - ambitny, pracowity i niezwykle uzdolniony. Przełamując standardy, w krótkim czasie znalazł się w czołówce europejskiej za jakość, nieoczywiste rozwiązania, smak i styl.
Jarek Podstolski

Jarek Podstolski

Szef Kuchni

Jarek Podstolski

Szef Kuchni

Ukształtował swój profil i wysokie standardy pracy, gotując dla gości w środowiskach międzynarodowych i dyplomatycznych, a także uczestnicząc w licznych projektach pokazowych promujących kuchnię polską za granicą. Specjalista kuchni francuskiej i żydowskiej.
Marcin Suchenek

Marcin Suchenek

Szef Kreatywny

Marcin Suchenek

Szef Kreatywny

Promuje kuchnię prowadzoną w zgodzie z naturą i tradycją. Rozwinął ofertę hotelu o polskie produkty regionalne i ekologiczne, a także mięsa i ryby wędzone w hotelowej wędzarni. Wielokrotnie promował polską kuchnię oraz produkty ekologiczne na świecie.
Sebastian Kornacki

Sebastian Kornacki

Szef Kuchni a’la carte

Sebastian Kornacki

Szef Kuchni a’la carte

Chętnie dzieli się doświadczeniem, prowadząc warsztaty, seminaria i degustacje z żywności certyfikowanej i ekologicznej. Wielokrotnie reprezentował polską kuchnię na świecie. Pasjonat kuchni azjatyckiej – szczególnie japońskiej i tajskiej.
Michał Iwaniuk

Michał Iwaniuk

Szef Cukierni | Pastry Chef

Michał Iwaniuk

Szef Cukierni | Pastry Chef

Laureat polskich eliminacji do World Chocolate Masters Paris 2018. Zwycięzca Best Pastry Chef - ambitny, pracowity i niezwykle uzdolniony. Przełamując standardy, w krótkim czasie znalazł się w czołówce europejskiej za jakość, nieoczywiste rozwiązania, smak i styl.

Oferta wigilijna

Oferta wigilijna

Kuchnia Mistrzów na Twoim świątecznym stole

Boże Narodzenie zasługuje na szczególną oprawę, a wspólny świąteczny czas i rodzinna atmosfera sprzyjają apetytom na coś wyjątkowego. By przygotować okazały świąteczny stół, proponujemy Wam tradycyjne polskie specjały przygotowane przez naszych Szefów Kuchnii – Jarosława Podstolskiego, Marcina Suchenka i Sebastiana Kornackiego.

Pokaż na mapie
Newsletter
Bądź zawsze na bieżąco z najnowszymi promocjami i wydarzeniami!
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij