Kuchnia Mistrzów ZMYSŁOWY WYMIAR POTRAW

Harmonijnie łączymy wszystko, co może mieć znaczenie dla przyjemnego pobytu i realizacji wysublimowanych projektów. Do przygotowywanych przez nas potraw przywiązujemy wielką wagę, dlatego nasza kuchnia jest dziełem stale doskonalonym przez Szefów, a dania, które trafiają na stół, można chłonąć wszystkimi zmysłami. Korzystamy z najlepszych, sprawdzonych produktów i na każdy sezon przygotowujemy nowe propozycje na bazie tego, co najlepszego ma aktualnie do zaoferowania natura. Adaptujemy te zasady zarówno w kuchni wytrawnej, jak i naszej zjawiskowej cukierni.

 

Nowatorska kuchnia

Live
cooking

Nowoczesne
cukiernictwo

Tradycyjna kuchnia polska

Produkty
EKO

Przyjazna dla wegan

Dewizą kuchni Airport Hotel Okęcie jest własna produkcja i świeżo przygotowane dania. Najważniejsza jest jakość produktów i zmysłowy wymiar potraw. 

Jarek Podstolski Autor filozofii kuchni hotelu
Szef kuchni w latach 2002-2019

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN
MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN

PRESTIŻOWE WYRÓŻNIENIA

Największą nagrodą jest dla nas zadowolenie Gości oraz pochwały i komplementy, które nam przekazują. Jednocześnie doceniamy wyróżnienia i tytuły określające pozycję Airport Hotel Okęcie w środowisku biznesowym. Jesteśmy laureatem wielu nagród.

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN

Wykreowana na przełomie tysiąclecia, następnie rozwijana przez znanego z wysokich wymagań szefa Jarosława Podstolskiego, kuchnia Airport Hotel Okęcie budzi zachwyt i uznanie w oczach Gości oraz osobistości świata kulinarnego. Przez ostatnie dekady zgromadziła wielu utalentowanych kucharzy młodego pokolenia, którzy rozwijając się najpierw pod okiem Mistrza, a następnie przejmując do realizacji jego dzieło, kontynuują jego filozofię powrotu do tradycji, świeżości w kuchni i zmysłowego wymiaru potraw. Pod okiem Szefa Kuchni Marcina Suchenka, kultywują oni najlepszą jego tradycję, wplatając do menu wyraziste kulinarne wątki świata.

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN
MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN
Zapraszamy do Czekolada Café, gdzie dla Gości serwujemy wyśmienite dania kuchni międzynarodowej oraz desery z pod ręki Mistrza Czekolady; również w formie na wynos.

 

 

Dewizą kuchni Airport Hotel Okęcie jest własna produkcja i świeżo przygotowane dania. Najważniejsza jest jakość produktów i zmysłowy wymiar potraw. 

Jarek Podstolski Autor filozofii kuchni hotelu
Szef kuchni w latach 2002-2019

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN

Wykreowana na przełomie tysiąclecia, następnie rozwijana przez znanego z wysokich wymagań szefa Jarosława Podstolskiego, kuchnia Airport Hotel Okęcie budzi zachwyt i uznanie w oczach Gości oraz osobistości świata kulinarnego. Przez ostatnie dekady zgromadziła wielu utalentowanych kucharzy młodego pokolenia, którzy rozwijając się najpierw pod okiem Mistrza, a następnie przejmując do realizacji jego dzieło, kontynuują jego filozofię powrotu do tradycji, świeżości w kuchni i zmysłowego wymiaru potraw. Pod okiem Szefa Kuchni Marcina Suchenka, kultywują oni najlepszą jego tradycję, wplatając do menu wyraziste kulinarne wątki świata.

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN
MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN

PRESTIŻOWE WYRÓŻNIENIA

Największą nagrodą jest dla nas zadowolenie Gości oraz pochwały i komplementy, które nam przekazują. Jednocześnie doceniamy wyróżnienia i tytuły określające pozycję Airport Hotel Okęcie w środowisku biznesowym. Jesteśmy laureatem wielu nagród.

MOC TRADYCJI I ŚWIEŻOŚĆ ZMIAN
Zapraszamy do Czekolada Café, gdzie dla Gości serwujemy wyśmienite dania kuchni międzynarodowej oraz desery z pod ręki Mistrza Czekolady; również w formie na wynos.

 

 

Nasi mistrzowie

Marcin Suchenek

Marcin Suchenek

Szef Kreatywny

Marcin Suchenek

Szef Kreatywny

Promuje kuchnię prowadzoną w zgodzie z naturą i tradycją. Rozwinął ofertę hotelu o polskie produkty regionalne i ekologiczne, a także mięsa i ryby wędzone w hotelowej wędzarni. Wielokrotnie promował polską kuchnię oraz produkty ekologiczne na świecie.
Kamil Mamerski

Kamil Mamerski

Zastępca Szefa Kuchni

Kamil Mamerski

Zastępca Szefa Kuchni

Chętnie dzieli się doświadczeniem oraz zaraża swoją pasją do gotowania. Z Airport Hotel Okęcie związany od 2017 roku. Laureat kilku konkursów w tym wygrana w 2019 roku w „Kulinarnym Rajdzie Mistrzów”.
Alan Pasierb

Alan Pasierb

Szef Cukierni | Pastry Chef

Alan Pasierb

Szef Cukierni | Pastry Chef

Alan od ponad 12 lat tworzy mniejsze i większe dzieła cukiernictwa, jest wicemistrzem Polski w deserach talerzowych Sweet Expo czy Master of Challenge by Schooler. Od 3 lat związany z Czekoladą Café, w której tworzy niebanalne kreacje.
Marcin Suchenek

Marcin Suchenek

Szef Kreatywny

Marcin Suchenek

Szef Kreatywny

Promuje kuchnię prowadzoną w zgodzie z naturą i tradycją. Rozwinął ofertę hotelu o polskie produkty regionalne i ekologiczne, a także mięsa i ryby wędzone w hotelowej wędzarni. Wielokrotnie promował polską kuchnię oraz produkty ekologiczne na świecie.
Kamil Mamerski

Kamil Mamerski

Zastępca Szefa Kuchni

Kamil Mamerski

Zastępca Szefa Kuchni

Chętnie dzieli się doświadczeniem oraz zaraża swoją pasją do gotowania. Z Airport Hotel Okęcie związany od 2017 roku. Laureat kilku konkursów w tym wygrana w 2019 roku w „Kulinarnym Rajdzie Mistrzów”.
Alan Pasierb

Alan Pasierb

Szef Cukierni | Pastry Chef

Alan Pasierb

Szef Cukierni | Pastry Chef

Alan od ponad 12 lat tworzy mniejsze i większe dzieła cukiernictwa, jest wicemistrzem Polski w deserach talerzowych Sweet Expo czy Master of Challenge by Schooler. Od 3 lat związany z Czekoladą Café, w której tworzy niebanalne kreacje.
Pokaż na mapie
Newsletter
Bądź zawsze na bieżąco z najnowszymi promocjami i wydarzeniami!

Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając ZAAKCEPTUJ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez KONCEPT 2000+ Sp. z o.o. sp.k., Komitetu Obrony Robotników 24, 02-148, Warszawa , Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w ustawieniach.

Zarządzaj ustawieniami dotyczącymi prywatności
Niezbędne pliki cookies

Pliki cookies niezbędne do działania usług dostępnych na stronie internetowej, umożliwiające przeglądanie ofert lub dokonywanie rezerwacji, wspierające mechanizmy bezpieczeństwa, m.in.: uwierzytelnianie użytkowników i wykrywanie nadużyć. Te pliki są wymagane do prawidłowego funkcjonowania strony internetowej. Nie wymagają Twojej zgody.

Analityczne pliki cookies

Pliki cookies umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania przez użytkownika ze strony internetowej w celu optymalizacji jej funkcjonowania oraz dostosowania do oczekiwań użytkownika. Wyrażając zgodę na te pliki cookies, zgadzasz się na przetwarzanie danych dotyczących Twojej aktywności na stronie w celach analitycznych.

Marketingowe pliki cookies

Pliki cookies umożliwiające wyświetlanie użytkownikowi treści marketingowych dostosowanych do jego preferencji oraz kierowanie do niego powiadomień o ofertach marketingowych odpowiadających jego zainteresowaniom, obejmujących informacje dotyczące aktywności użytkownika, produktów i usług administratora strony i podmiotów trzecich. Zgoda na te pliki cookies oznacza, że Twoje dane mogą być używane do personalizacji reklam oraz analizy skuteczności naszych kampanii reklamowych.

Twoje preferencje nie zostały jeszcze zapisane